Workshops & events

Workshop Minerale Make-up

Wil jij graag leren hoe je een natuurlijke make-up aanbrengt en gelijk de voordelen van minerale make-up ervaren?!

Boek dan nu een workshop voor jou alleen of met iemand samen. Omdat deze workshop niet in groepsverband is, heb ik alle tijd en aandacht om tot prachtige resultaten te komen.  

Door middel van een huidskleuranalyse stellen we allereerst de juiste kleur foundation vast. Daarna ga je zelf aan de slag met de minerale make-up van Skin Color Cosmetics en Mintenz.

Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je jezelf het mooist en makkelijkst kunt opmaken met minerale make-up. Elke stap doe ik bij je voor en daarna kun je direct zelf aan de slag. Ik geef je tips en tricks en advies over kleur.

Je ontvangt  een overzicht, zodat je thuis alle stappen rustig na kan lezen!

Wat houdt de workshop in?

Deze workshop duurt 2 uur en naast advies en gebruik van de producten, krijg je een boekje over de basis van visagie, een goodybag en natuurlijk thee of koffie met wat lekkers.

Kosten: € 45,= p.p.

Omdat ik een officieel verkooppunt ben voor de minerale make-up producten, is er ook de gelegenheid om de producten die perfect bij jou passen aan te schaffen.

Book An Appointment

Afspraak maken?

Wil jij alles leren over minerale make-up en de perfecte producten voor jouw huid vinden? Neem dan contact op voor het plannen van deze workshop.